13-05-06

De Vlaamse voetbalcrack komt eraan...

Beste voetbalquizzer, nog zes keer slapen en het is zover. De allereerste "Vlaamse Voetbalcrack" komt eraan. Hierbij willen wij u graag nog wat bijkomende informatie verstrekken over het verloop van de quizavond.

De quiz zal uiterlijk om 20.00 uur aanvangen. Vandaar dat wij alle quizzers willen vragen om dan ook uiterlijk om 19.45 uur te arriveren in de zaal. Er wordt niet gewacht op laatkomers.

Voor de pauze, die voorzien is rond 21.30 uur, doorlopen we 4 vragenrondes, waarvan er drie op 15 punten (5 enkelvoudige en 5 dubbele antwoorden per reeks) en één op 20 punten (telkens dubbele antwoorden), en daarnaast één fotoronde (20 foto's inclusief stadions en emblemen) en een tafelronde (met spelersprofielen, ploegopstellingen, erelijsten,...) die samen worden uitgedeeld.

Na de pauze en de tombola (waarover verder meer) zijn er nog drie gewone vragenrondes (15 punten), ook weer aangevuld met een fotoronde en tafelronde die samen worden uitgedeeld.

Hierna (omstreeks 23.00 uur) zal een pauze plaatsvinden en vindt de trekking van de tombola plaats. De opbrengst van de tombola gaat voor 80% naar het goede doel, met name gehandicaptensportvereniging Avalympics uit Geel. De tombolaprijzen bestaan uit voetbalshirts, geschonken door verschillende clubs met onder andere een gehandtekend shirt van Belgisch kampioen Anderlecht, Champions League deelnemer Olympiakos Piraeus, Westerlo, Geel, Turnhout, Oud-Heverlee Leuven, Dessel en het authentieke Uefacup-shirt van Bob Peeters (RC Genk).

Na de pauze en de trekking van de tombola, volgt nog één vragenronde met dubbele antwoorden.

Vervolgens zal het wachten zijn op het eindverdict, tijdens deze periode vindt de uitreiking van de Q-Leagueprijzen van het seizoen 2005-2006 plaats met een huldiging van de winnaars (Gooners), maar ook de bekendmaking van de quiz van het jaar en de sympathiekste ploeg van het jaar, waarvan de nominaties begin volgende week hier op de site zullen verschijnen. Dit alles gekozen door de collega-quizzers zelf.

De verschillende vragenrondes zullen evenredig verdeeld zijn over volgende thema's: Europacup, Binnenland vroeger, Binnenland nu, Buitenland vroeger, Buitenland nu, EK, WK, Spelersprofielen, Varia en Foto's.

Wij wensen u verder veel succes met de laatste voorbereidingen en tot aanstaande vrijdag. Maar wees op tijd.

 

De Q-League-organisatie

 

 

 

14:51 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.