25-04-06

Vrijdagavond 28 april 2006 voorlaatste Q-Leaguequiz te Oud-Heverlee Leuven

Vrijdagavond zal voor de 3e keer in zijn bestaan de OHL voetbalquiz worden georganiseerd (in een organisatie van Q-Leaguekampioenen Guy De Dekker en Steven Moyens). De quiz gaat door in CC de Roosenberg, Maurits Noëstraat 15 te Oud-Heverlee.

De quiz bestaat uit 7 vragenrondes met als thema's: EK, WK, Europacup, Belgisch Voetbal, Buitenlands voetbal en Varia, verder nog één fotoronde, een tafelronde en een superronde. De quiz telt totaal 200 punten (7 vragenrondes van 15 punten, 1 fotoronde van 30 punten, 1 tafelronde van 35 punten en 1 superronde van 30 punten).

In totaal kent de quiz een succesaantal deelnemende ploegen, met name 46, hiervan zijn er 13 Q-Leagueploegen zijnde Gooners, Goldstar, Mercator, De Spijkers, Dug Out, FC De Vrede, Kwistedadde, FC Bouwel, Underdogs, Paling, FC Lachenen, Libion en ZVC Turnhout).

De quiz vangt aan om 20 uur, dus gelieve tijdig aanwezig te zijn.

Routebeschrijving:

Op de E40 Brussel-Luik neem je afrit Bierbeek-Haasrode (afrit 23). Komende van Brussel neem je rechts richting Oud-Heverlee. Aan de eerste lichten na ongeveer 1,5 km, neem je rechts en onmiddelijk terug links richting Oud-Heverlee en "Zoete Waters". Deze weg blijf je gedurende een 4-tal kilometer volgen en dan passeer je zaal 'De Roosenberg' aan de rechterkant. Er is voldoende parking net na de zaal rechts.

20:55 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.