09-04-06

Volgende Q-League afspraak op 21 april te Kasterlee

Aangezien de Q-League webmaster om professionele redenen twee weken in het buitenland vertoeft, geven we hierbij reeds enige informatie over de volgende Q-League-quiz in Kasterlee op 21 april e.k. in een organisatie van Vic Janssens van quizploeg Festus. Voor de quiz in Kasterlee verlopen de inschrijvingen voorspoedig. Momenteel zijn reeds 36 ploegen ingeschreven, dus de plaatsen zijn beperkt. Van de 36 ingeschreven Q-Leagueploegen tellen we maar liefst 17 Q-Leagueploegen zijnde De Prutsers, FC De Vrede, De Spijkers, Great Old Freethiel, Libion, Posthoorn, Goldstar, Mercator, Barca, Underdogs, Gooners, ZVC Turnhout, FC Bouwel, Kwistedadde, Hoger Op, FC Lachenen en De Noorderkempen. Uit de top 10 ontbreken nog - op dit moment - Paling en Nijlen United.

De quiz bestaat uit een opwarmronde (wie hoort bij wat of wie) (10 p), twee fotorondes (20/20 p), zeven vragenrondes (10 p) met als thema's twee voor één - allerlei - WK en EK - Champions League en Uefacup - Belgisch voetbal jaren 1994-1995 tot 2004-2005 - Nostalgie - Competitie en Beker 2005-2006 - allergaartje - beeldvraag, verder nog een puzzelronde (34 p), een alfabetronde (26 p) en een superronde (30 p). In totaal dus 210 punten te behalen.

Voor de routebeschrijving verwijzen we door naar de website van de organisatoren www.sjfestus.be (zie bij aktiviteiten - inclusief plannetje). Komende van Geel rijdt u aan de stoplichten op de Geelsebaan naar rechts, komende van Turnhout/Retie/Herentals rijdt u aan de stoplichten op de Geelsebaan naar links.

19:25 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.