05-04-06

Zaterdagavond 8 april e.k. 15e Q-Leaguequiz te Maldegem

Exact één dag na Witgoor Dessel (zie vorige posting) slaat de Q-League zijn tenten op te Maldegem voor de enige Oost-Vlaamse manche van het circuit. Quizorganisator Dominique Lampo meldt ons 20 inschrijvingen totnogtoe waaronder van Q-League zijde Gooners, Goldstar, Underdogs, Great Old Freethiel, Eddies Snelders en de Noorderkempen.

De quiz behandelt 15 thema's van 8 vragen. Per drie rondes dient een joker te worden ingezet. Naast die thematische rondes is er ook een fotoronde en een bijzondere ronde. Quizorganisator Dominique Lampo wil over de rondes niet te veel kwijt daar die nogal specifiek zijn (enkele thema's uit een vorige editie waren: rare snuiters, quotes, vive la belgique, zeg niet te gauw 't is weer een vrouw, black power, platte voet en witte veder). Feit is dat in ieder geval veel 'faits divers' aan bod zullen komen. De quiz poogt een goede mix te zijn tussen voer voor echte quizploegen en gelegenheidsploegen. De prijzentafel is onder andere gevuld met voetballectuur, sporttassen, drank, snoep, etc.

De quiz gaat door in zaal de Poermolen, Paardekerkhof z/n, Maldegem-Donk. Hieronder volgt nog een routebeschrijving:

Als u via de Expressweg komt: neem derde afrit Maldegem, waar de baan rechts richting Knokke draait en rij deze baan tot het einde. Dit is ongeveer anderhalve kilometer. Aan de verkeerslichten rij je richting Brugge. Na ongeveer drie kilometer ga je naar rechts (aan café de Gouden Kroon). Die straat (Pastoor de Swaeflaan) sla je in, en volg na zo'n 200 meter het baantje rechts voorbij het voetbalveld. Zo'n 200 meter verder aan de rechterkant bevindt zich zaal de Poermolen (zonder nummer).

Als u via de autosnelweg komt: ga via Aalter naar Maldegem, neem de eerste afrit richting centrum, ga het volgende kruispunt links (bij Aldi) en van daaruit neem je eveneens de baan naar Brugge en zo naar Donk (zie hierboven).

 

21:25 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.