21-03-06

Vrijdag 24 maart 12e Q-Leaguequiz te Bouwel

Vrijdagavond 24 maart a.s. organiseert voetbalclub FC Excelsior Bouwel de 12e manche van de Q-League. Deze quiz zal doorgaan in de voetbalkantine van de club. Quizorganisator Yves Torfs (van quizploeg FC Bouwel) wist ons te vertellen dat er gespeeld wordt voor een vol huis vrijdagavond. FC Bouwel is momenteel in een stadium aanbeland dat quizploegen dienen te worden geweigerd.

Van Q-League zijde zijn maar liefst 19 ploegen ingeschreven met daarbij 13 ploegen uit de top 15 van de rangschikking, waar enkel Great Old Freethiel (12) en de organisators FC Bouwel (15) ontbreken. Een kansje voor De Noorderkempen (16) om de top 15 in te duiken ten koste van de organisatoren. Buiten deze top 16, krijgen we ook nog De Prutsers (19), Eustelboys (22) en Festus (26) aan de aftrap. Uiteraard is het ook uitkijken naar FC Lachenen (21), dat in de halve finale van de beker van de Kempen uitkomt tegen Paling en naar het andere halve finaleduel tussen Goldstar (2) en Mercator (4). Tevens mogen we ook het Q-Leaguedebuut verwachten van Racing Pelt (31), die hun eerste Q-Leaguepuntjes hopen te sprokkelen.

De quiz vangt aan om 20 uur. Hieronder vindt u de routebeschrijving:

* komende van de E313, draait u aan het einde van de afrit naar links voor diegene die vanuit Antwerpen komen, degene die vanuit de richting Hasselt/Luik komen draaien naar rechts

* volg de baan tot aan de lichten (kruispunt "De Lindekens") en draai daar naar links richting Herenthout

* Ongeveer 1 kilometer rechtdoor blijven rijden, waar het voorbij de spoorweg nog ongeveer 500 meter is. Aan de rechterzijde ziet u de voetbalterreinen van FC Excelsior Bouwel.

De quiz zal bestaan uit 180 vragen, met ondermeer reeksen in verband met binnen- en buitenlands voetbal, een fotronde en een invulronde.

19:20 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.