12-03-06

Vrijdag 17 maart e.k. elfde Q-Leaguequiz te Mechelen

Volgende week vrijdag 17 maart eerstkomende zal het elfde luik van de Q-League doorgaan te Mechelen, in een organisatie van voetbalclub FC Walem. Freddy Cockx (van quizploeg "De Spijkers") wist ons mee te delen dat er intussen reeds 27 ploegen zijn ingeschreven. Onder die 27 ploegen bevinden zich op dit moment maar liefst 12 Q-Leagueploegen zijnde Mercator, De Spijkers, ZVC Turnhout, Libion, De Underdogs, FC De Vrede, Goldstar, Kwistedadde, Gooners, De Noorderkempen, FC Lachenen en Paling. Dit betekent dat uit de huidige top 10 enkel Nijlen United (9) en de Posthoorn (10) ontbreken. Wellicht een kans voor ZVC Turnhout (11) om terug de top 10 binnen te glippen.

Bovendien zijn we aan quiz 11 uit het circuit toe. Dit betekent dat die ploegen die ook aan hun elfde quiz bezig zijn (voorlopig enkel Gooners en Goldstar), hun slechtste resultaat zien wegvallen.Voor Gooners is dit Lille (30 punten) en voor Goldstar is dit Gestel (22 punten). Paling komt na de quiz te Mechelen eveneens op 10 deelnames en ziet zijn slechtste resultaat na de volgende quiz wegvallen.

Zoals reeds eerder op deze site gemeld, is de quiz te Mechelen van aanstaande vrijdag een quiz voor 5 personen. Dit betekent voor de Q-Leagueploegen dat iedere Q-Leagueploeg vrij is er een vijfde persoon bij te nemen. Het reglement van de Q-League blijft echter gelden, wat betekent dat iedere ploeg maximum één persoon mag bijnemen die reeds ingeschreven is als speler bij een andere Q-Leagueploeg. Verder is het iedereen vrij een maximaal aantal (gelegenheids)quizzers bij te nemen die niet ingeschreven zijn bij andere Q-Leagueploegen, zolang er uiteraard minimum 1 persoon bij is die ingeschreven is bij de eigen ploeg.

Verder stuurde Freddy Cockx ons volgende routebeschrijving: Neem afrit Mechelen Noord en volg daarna richting centrum. Bij de eerste lichten (Mc Donalds moet je rechts volgen, over de Dijle tot aan de volgende lichten, waar je links gaat. Vandaar is het steeds rechtdoor tot aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk (goed zichtbaar). Daar is de school gelegen in de Louisastraat. Aanvang van de quiz is 20 uur.

 

18:15 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.