16-02-06

Volgende zaterdag negende manche van de Q-League te Waregem

Zaterdag 18 februari e.k. vindt de 9e quiz uit de Q-League plaats, waardoor we na afloop meteen halfweg zijn. De vijfde editie van de Essevee voetbalquiz zal op gang geschoten worden vanaf 20.30 uur, om toe te laten dat een aantal quizzers/supporters van SV Zulte Waregem, zowel hun ploeg nog kunnen aanmoedigen tegen RC Genk (aftrap 18 u), alsook daarna op tijd aan de aftrap van de quiz verschijnen.

Quizorganisator Lieven Verstaen liet ons weten dat op dit moment 32 ploegen ingeschreven zijn voor deze quiz waaronder 8 Q-Leagueploegen: K13 (23), Kwistedadde (8), de Gooners (1), Great Old Freethiel (13), Eddies Snelders (26), Goldstar (2), Underdogs (7), Paling (3). Uit de top 10 ontbreken dus FC De Vrede, Mercator, De Spijkers, De Posthoorn en Nijlen United. Mooie gelegenheid voor Kwistedadde en de Underdogs om een paar plaatsjes te winnen. Ook wordt het uitkijken naar De Eddies Snelders en K13, beiden aan hun tweede Q-League-optreden toe en reeds erg sterk te Meulebeke.

Verder meldt de organisator ons er rekening mee te houden dat de wedstrijd Zulte Waregem-RC Genk eindigt om 19.45 uur en dat dit kan leiden tot enige wie eerst de wedstrijd bijwoont laat zijn wagen best staan. De zaal is makkelijk te voet te bereiken want gelegen op 300 m van het Regenboogstadion. De kortste weg is door middel van het bruggetje tussen de twee vijvers maar mogelijks is die door de politie afgesloten na de wedstrijd.

Wie eerst de wedstrijd bijwoont laat zijn wagen best staan. De zaal is makkelijk te voet te bereiken want gelegen op 300 m van het Regenboogstadion. De kortste weg is door middel van het bruggetje tussen de twee vijvers maar mogelijks is die door de politie afgesloten na de wedstrijd.

Voor wie echter met de wagen komt: E 17 afrit Waregem, vervolgens Expressweg richting Waregem: voorbij rond punt, aan de lichten rechtsaf (verbindingsweg). Op het einde van de verbindingsweg: rechtsaf R35, rij 200m tot aan de eerste (knipper)lichten. Aan deze lichten linksaf, draai scherp mee naar rechts, het eerste gebouw aan uw linkerkant is De Schakel. De ingang van de quizzaal bevindt zich rechts (gangetje tot achteraan) naast de trappen. Er is parking aan het gebouw.

(alternatieve route: E17, op het afrittencomplex aan de laatste lichten rechtsaf, via watertoren en garage Gistelynck, Franklin Rooseveltlaan, Holstraat, aan de    lichten linksaf en daarna aan de (knipper)lichten onmiddelijk rechtsaf)
Voor de GPS-fanaten: adres zaal = Schakelstraat 8790 Waregem.
 

19:37 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.