23-01-06

Vrijdag 27 januari 7e Q-Leaguequiz van FC De Vrede te Wechelderzande

 

 
Vrijdag 27 januari a.s. zal de zevende voetbalquiz behorende tot de Q-League van dit seizoen doorgaan en wel in de voetbalkantine van FC De Vrede in de Voetbalstraat te Wechelderzande (Lille). Eén van de langstbestaande voetbalquizzen in de Antwerpse Kempen zal vrijdagavond weer het decor vormen van een spannende voetbalquizavond, want op uitzondering van Kwistedatte is de volledige top 20 van de Q-League rangschikking ingeschreven voor deze quiz. Mede-organisator Marc Geentjes wist ons te melden dat er momenteel 34 ploegen ingeschreven zijn voor deze quiz, waaronder 22 ingeschreven Q-Leagueploegen. Bijgevoegd vinden jullie een routebeschrijving, maar de meest geroutineerde voetbalquizzers zullen ongetwijfeld blindelings de weg vinden naar deze voetbalkantine, waar jaarlijks de strijd der titanen wordt uitgevochten, wat dit jaar weer niet anders zal zijn. Zullen de Gooners hun vierde zege pakken en daarmee misschien een optie op de eindzege? Kan Goldstar dichterbij sluipen? Kan Paling eindelijk eens aan het langste eind trekken? Of misschien doet Nijlen United zijn stunt van Gestel nog wel eens over of krijgen we nog een andere verrassende winnaar? Het antwoord krijgt u vrijdag a.s. te Wechelderzande, aanvang van de quiz is 20.00 uur.
 
Tevens geldt de voetbalquiz van Wechelderzande als de volgende ronde van de "Beker van de Kempen", waarin volgende ploegen tegen mekaar uitkomen in een gevecht om de kwartfinales:
 
I: Kleske-FC Lachenen
J: Paling - Gooners
K: Goldstar - ZVC Turnhout
L: Mercator - Underdogs
 
Voor aanvang van de quiz wordt er aangaande de bekercompetitie één bepaalde ronde geloot. De ploeg die op deze ronde een hoger puntenaantal totaliseert dan zijn tegenstrever gaat door naar de halve finale. Bij gelijke stand op de gelote ronde, geldt de einduitslag van de quiz om te bepalen wie doorgaat naar de volgende ronde. In deze halve finales zullen de winnaars van I en J het tegen mekaar opnemen, alsook de winnaars van K en L. De halve finales zullen plaatsvinden op vrijdag 24 maart te Bouwel, waarna de finale volgt één week later op vrijdag 31 maart, waar dan ook de Beker van de Kempen, geschonken door "Slagerij Staes-Van Zummeren" uit Turnhout, wordt uitgereikt aan de winnende ploeg.

20:37 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.