08-01-06

Vrijdag 13 januari e.k. 6e Q-Leaguequiz te Kalmthout

Aanstaande vrijdag is het dan weer zo ver. Na een goed maandje van inactiviteit trapt Bezemheide Sport te Kalmthout met zijn voetbalquiz het tweede gedeelte van de Q-League af. Het beloofd alvast weer een spannend quizavondje te worden. Organisator Dirk Calluy van quizploeg Bezemheide deelde ons mee dat de quiz in zijn totaliteit uit 11 rondes zal bestaan, met name vijf vragenrondes, twee fotorondes, één tussenronde, één eindronde, één kampioenenronde en één gokronde.
 
De quiz zal om 20 u aanvangen en inschrijven kan nog steeds via de organisatie, waarvan u de gegevens hier links op deze website terugvindt.
 
Nog goed om weten is dat er één totaalklassement zal gemaakt worden voor de quiz, zoals dat steeds de gewoonte is, maar dat aan de prijzentafel er een onderscheid zal worden gemaakt tussen de ingeschreven Q-Leagueploegen en de niet-ingeschreven Q-Leagueploegen of gelegenheidsploegen. Enkel de eerste vijf ploegen van elke categorie zullen een prijs in ontvangst mogen nemen.
 
Voor de reeds ingeschreven ploegen en diegenen die in de loop van de week nog willen inschrijven, volgt hieronder de routebeschrijving:
 
Autostrade volgen richting Breda. Afrit St.Job nemen. Rond het ronde punt rijden richting Essen. Aan het tweede verkeerslicht, centrum Maria Ter Heide, nog steeds rechtdoor richting Essen rijden. Ongeveer na 3 kilometer passeer je aan de linkerzijde een industriezone. Als je het benzinestation "De Smet-Van Diest" passeert moet je de eerste straat links inslaan (Beauvoislaan). Dan tweede straat rechts (Molenbaan) inslaan, verder rijden tot eerste kruispunt, daar links afslaan Gom. Van Geelstraat. Na 100 meter bevindt zich links de accomodatie van Bezemheide Sport.

19:11 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.