06-01-06

De Q-League ontwaakt uit zijn winterslaap

Beste quizzers,
 
Eerst en vooral willen wij als Q-League bestuur jullie nog onze beste wensen overbrengen voor het nieuwe jaar 2006. Het beloofd weer een quiztig en voetbalrijk jaartje te worden met vóór aanvang van het WK in Duitsland maar liefst dertien Q-Leaguequizzen waarin eenieder zijn positie in de stand nog wat kan verbeteren. En daarnaast de werkelijke apotheose, want wie worden straks op 19 mei tot eerste "Vlaamse Voetbalcrack"s verkozen. Het beloofd een spannende afsluiter te worden van een zwaar quizseizoen.
 
Maar voor het Q-League bestuur eindigt het jaar echter niet op 19 mei e.k., want momenteel wordt er, terwijl het huidige Q-Leagueseizoen nog maar vijf quizzen ver is, al volop nagedacht over het volgende quizseizoen. Aangezien reeds een aantal organisatoren van nieuwe quizzen, hetzij organisatoren die bij de eerste Q-League-editie eerder de afwachtende houding aanhielden, zich spontaan zijn komen aanmelden om volgend jaar toe te treden, dient misschien/wellicht aan een andere formule gedacht te worden. De formule van de 10 beste resultaten is nog moeilijk toe te passen bij 25 quizzen. Momenteel leven er binnen het Q-Leaguebestuur al wat ideeën over hoe dit zou kunnen worden aangepakt. Wenst u hierover mee te denken of heeft u ideeën hieromtrent, spreek ons dan gerust eens aan op één van de volgende Q-Leaguequizzen of mail ons op ons e-mailadres q-league@skynet.be.
 
En dan is er natuurlijk nog de "Vlaamse Voetbalcrack" waar voor de eerste editie reeds 23 ploegen zijn ingeschreven, door enkel een simpel berichtje op deze site en een mailtje aan al onze Q-Leaguespelers. Wij spelen met het idee om van deze "Vlaamse Voetbalcrack" een jaarlijks terugkerend fenomeen te maken, in lijn met de vroegere Nationale Voetbalquiz, waar wij ons verder geheel van distanciëren (daar de meesten wel weten hoe deze is afgelopen). We hopen dat de eerste editie voldoende succesvol zal zijn, opdat een tweede editie mogelijk uitgebreid kan worden met voorrondes in de verschillende provincies. Heeft u nog collega-quizzers die nog niet zijn ingeschreven, heeft u nog vrienden die pretenderen voetbalcrack te zijn en ook wel eens een quizavondje willen meemaken, moedig hen dan aan en laat hen inschrijven via q-league@skynet.be. Want hoe je het draait of keert, de echte "Vlaamse Voetbalcrack"'s 2006 zullen we pas kennen op 19 mei 2006 rond middernacht.
 
Ontkurk die laatste champagneflessen dus maar, geniet nog even na van de feestdagen, want volgende week vrijdag is het weer zover: de allereerste Q-Leaguequiz uit het nieuwe seizoen te Kalmthout. Meer informatie, zoals routebeschrijving etc., over deze quiz vindt u later terug op deze site. 
 
Quiztige nieuwjaarsgroeten vanwege het Q-Leaguebestuur,
 
Davy, Luc, Guy, Jan en Dominique

21:37 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.