05-12-05

Q-League gaat op zoek naar de vlaamse voetbalcracks

"Die Vlaamse voetbalcracks dat zijn wij..."
(als u dit denkt, lees dan vooral verder, want...)
 
De Q-League wil graag een oude traditie terug in leven roepen. Op vrijdagavond 19 mei 2006, nota bene 2 weken na afsluiting van de Q-League, zullen wij op zoek gaan naar de Vlaamse voetbalcracks en zal er onder organisatie van de Q-League opnieuw een duo-voetbalquiz worden georganiseerd. Dit naar analogie van de vergane "nationale voetbalquiz", een enorm succes met meer dan 500 ingeschreven koppels overheen heel België (het merendeel in Vlaanderen), dat door wanbeheer een paar jaar geleden van het toneel is verdwenen.
 
Het strekt de Q-League organisatie ten eer dit initiatief, met minder middelen maar met meer passie dan in het verleden, terug op te pakken. We zijn er dan ook ten stelligste van overtuigd dat dit initiatief in goede aarde zal vallen bij de meeste voetbalquizzers en een aangename afsluiter is van het Q-Leagueseizoen. We zullen echter klein beginnen (- maar met een grootse quiz!!-), wat wil zeggen: op één lokatie op één avond. Afhankelijk van het succes en, onzee contacten met quizorganisatoren binnen de Q-League, is het echter niet uitgesloten dat we volgend jaar weer naar halve finales en finale toewerken. De duo-quiz zal doorgaan op vrijdagavond 19 mei 2006 te Lille (Antwerpse Kempen) in de parochiezaal, een symbolische locatie daar ook de eerste quiz uit de geschiedenis van de Q-League hier doorging. 
 
Wilt u er bijzijn?
 
Dat kan en we willen door publicatie op deze site, de Q-Leagueploegen ook een voorsprong geven bij inschrijving want plaatsen zijn beperkt (maximaal 50 duo's). Aarzel niet om in te schrijven en doe dit snel, daar de plaatsen (ook die in de zaal) worden toegekend volgens volgorde van inschrijving, de eerst ingeschrevene zit dus vooraan aan tafel 1, de laatste zit achteraan in de zaal. Afgaande op het succes van de vroegere Nationale Voetbalquiz, weten we dat de interesse groot is, en zijn we ons ervan bewust dat de kans meer dan bestaande is dat we quizzers teleur moeten stellen wegens volzet. Hiervoor reeds onze excuses. Dus wees er snel bij, het lot ligt in jullie eigen handen.
 
Hoe kunt u inschrijven?
 
Gebruik daarvoor de mailbutton "Voetbalcrack" rechts op deze site, geef als onderwerp "inschrijving voetbalcrack" en vermeld:
- naam, voornaam, woonplaats en leeftijd van speler 1 (de ploegkapitein)
- naam, voornaam, woonplaats en leeftijd van speler 2
- minstens één e-mailadres en telefoonnummer van één der beide spelers
 
Let op: aangezien het een eerste organisatie is, waar op voorhand enigerlei kosten aan verbonden zijn en de Q-League, zoals u weet, een vrijwilligersinitiatief is, zullen wij u vragen op voorhand te betalen. Dit kan door 10 Euro per ingeschreven ploeg te storten op het rekeningnummer, dat u samen met uw inschrijvingsnummer na inschrijving per mail wordt toegestuurd, met vermelding van uw inschrijvingsnummer en naam van speler 1 (de ploegkapitein).
 
We rekenen op jullie komst, maar vooral jullie eergevoel om de eerste en enige echte "Vlaamse voetbalcracks" te worden.20:24 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.