25-11-05

Volgende Q-league afspraak te Immer Voortkapel

Update 29 november:
 
Volgende vrijdag 2 december vindt in Immer-Voortkapel - gemeente Westerlo (in de kantine van KFC Immer Voort) al reeds de 5e quiz van de Q-league plaats. Totnogtoe zijn te Immer-Voort 27 ploegen ingeschreven, waarvan 21 Q-Leagueploegen. Voorlopig ontbreken op het inschrijvingsblad in volgorde van klassement Kleske (16), K13 (21) en De Eddies Snelders (23). Nijlen United (11), Festus (24), FC Hard en Droog (26) en Racing Pelt (28) zijn verhinderd.
 
Quizopsteller Toon Valgaeren, van quizploeg Paling, wilde een tipje van de sluier lichten aangaande de thema's die aan bod komen. Het gaat om zes gewone reeksen ("met af en toe niet zo gewone vragen") met daarin de meest diverse topics: Belgisch voetbal, Europees buitenlands voetbal, Champions League en Uefacup, WK en EK, voetbal uit de jaren '60, '70 en '80,... en te veel om op te sommen (elke ronde staat voor 15 punten). Verder zal er een reeks foto's zijn op 20 punten (met voetballers, trainers, keepers, stadia, emblemen, truitjes), een reeks krantenknipsels (voor 20 punten) en een ultieme afsluitende reeks - niet volgens het gebruikelijke principe - met 20 dubbele vragen (op 40 punten).
 
Routebeschrijving naar de kantine van KFC Immer Voort:
 
De voetbalkantine is gelegen op 100 meter van de N152 (baan Herselt-Zoerle-Parwijs-Voortkapel-Oosterwijk-Olen-Herentals).

- Komende van Olen: sla de tweede straat rechts in voorbij de Carrefour (Voortkapel). Dit is de slachterijstraat. De eerste zijstraat rechts is de Hoevestraat: hier moet u zijn!!!
- Komende van Herselt: sla net na de flitspaal in Voortkapel links in (zie bordjes 'KFC Immer Voort'). Dit is de Slachterijstraat. De eerste zijstraat rechts is de Hoevestraat: hier moet u zijn!!!

20:13 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.