26-10-05

Volgende Q-Leaguequiz komt eraan te Gierle op 4 november e.k.

De Q-Leaguequizzen volgen mekaar in ijltempo op. Na Lille en Meulebeke is het nu de beurt aan de jongens van tafeltennisklub Gierle om hun beste Q-Leaguebeentjes voor te zetten. Quizopsteller Jan Staes, geestelijk vader van de Q-League en vorig jaar nog succesvol quizorganisator van de voetbalquiz in Turnhout ten voordele van Tsunami 1212, heeft ongetwijfeld weer een sterke quiz in mekaar gestoken. Deze derde Q-Leaguequiz is tevens de eerste ronde van de beker van de Kempen, wat een extra dimensie toevoegt aan deze quiz. De loting van deze beker en het reglement is elders op deze site terug te vinden.
 
Totnogtoe zijn er 26 ploegen ingeschreven op deze 1e TTK-Gierle voetbalquiz, waarvan in maart nog een tweede editie komt. Bij deze 26 ploegen maar liefst 18 Q-Leagueploegen. In willekeurige volgorde zijn dit De Spijkers, FC Hard en droog, SJ Festus, ZVC Turnhout, Goldstar, Bezemheide, De Prutsers, Bouwel, Great Old Freethiel, Dug out, Kwistedadde, Libion, Gooners, Mercator, De Posthoorn, De Underdogs, De Noorderkempen en FC De Vrede.

Q-Leagueploegen die (op dit moment) nog niet zijn ingeschreven zijn Paling, Nijlen United, Kleske, FC Lachenen, Racing Pelt, K13, De Eddies Snelders en Barca. Daar het gros van deze ploegen zich wel heeft ingeschreven voor de bekercompetitie, zouden wij langs deze weg willen vragen om zo snel mogelijk in te schrijven voor de quiz om te voorkomen dat er straks geen plaats meer is, waardoor onherroepelijk forfait voor de bekercompetitie volgt, wat wij graag zouden voorkomen. Inschrijven kan bij Jan Staes op telefoonnummer en e-mailadres vermeld op de linkerzijde van deze site.

 
Verder deelt Jan mee dat de onderwerpen van zijn voetbalquiz de volgende zijn: 1. binnenlands voetbal 2. buitenlands voetbal 3. varia 4. Stemmen en beeldenronde 5. tafelronde 6. stemmen en beeldenronde 7. fotoronde 8. varia 9. jaren '80 10. supperronde
 
Tevens vindt u bovenaan een routebeschrijving naar de quizlocatie
 

20:41 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.