13-10-05

 Tweede quiz uit de Q-League volgt reeds snel na de eerste

Op vrijdag 21 oktober e.k. organiseert "Kwistedadde" zijn tweede grote voetbalquiz, wat tevens de tweede voetbalquiz is uit het Q-League circuit van dit seizoen. De quiz zal aanvangen om 20 uur in Zaal ter Deeve in Meulebeke. Inschrijven kan via kwistedadde@telenet.be of telefonisch bij Chris De Brabandere van quizploeg Kwistedadde op 051/48 52 78. Meer informatie over de quiz, alsook routebeschrijving zijn terug te vinden op de fantastische website van quizploeg Kwistedadde (http://users.telenet.be/kwistedadde) .
 
De quiz zal bestaan uit volgende rondes, die samen 190 te verdienen punten totaliseren:
 
1. Keepers
2. Belgische competitie nu
3. Buitenlandse competitie vroeger
4. Verdedigers
5. Europacups
6. Foto's (25)
7. Varia
8. Middenvelders
9. Belgische competitie vroeger
10. Buitenlandse competitie nu
11. WK & EK
12. Aanvallers
 
We willen er hierbij op wijzen dat de plaatsen voor deze erg gevarieerde en sterke quiz beperkt zijn en dat intussen reeds 30 ploegen ingeschreven zijn (maximum capaciteit ligt om en bij de 40 quizploegen). Uit het Q-Leaguecircuit behoren voorlopig tot de ingeschreven ploegen: Goldstar (de winnaars van vorig jaar in Meulebeke), Paling, Gooners, ZVC Turnhout en FC De Vrede.
 
Kwestie van snel in te schrijven dus om de plaats in het klassement veilig te stellen. Dit kan dus op bovenvermeld e-mailadres, telefoonnummer, maar ook vrijdag aanstaande tijdens de quiz in Lille, waar quizploeg Kwistedadde zal deelnemen (zolang er plaats is in de zaal uiteraard...). 

15:21 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.