11-10-05

Eerste Q-League quiz dreigt nu reeds groot succes te worden

Op drie dagen van de officiële aftrap van de Q-League, ziet het er naar uit dat de Q-League in zijn opzet gaat slagen om een competitie in de competitie te gaan worden tussen de verschillende quizploegen, en tevens te zorgen voor volle quizzalen. Want totnogtoe wist SC De Noorderkempen quizorganisator Koen Driesen te melden dat maar liefst 34 quizploegen volgende vrijdag de weg zullen vinden naar Lille.
 
In een eerder berichten op deze site vond u de namen terug van de eerste 21 ingeschreven ploegen (status 02-10-2005). Hierbij kunnen nog de namen aangevuld worden van:
 
Niet-ingeschreven Q-League ploegen: Een ander club, Joc Frontaal, 't Panneke 1, Moby, RTV redactie, Club Brugges Besten Bunsbeek, Speedy, Boca Tielen
 
Ingeschreven Q-League ploegen: Mercator, FC Lachenen, Nijlen United, FC De Vrede, Kleske
 
Bovendien trad het reeds in Lille ingeschreven Barca toe tot de Q-League. De quiz van Lille, opgesteld door Luc Van Loock (ZVC Turnhout), zal dus reeds een eerste indicatie geven over de krachtverhoudingen binnen de Q-League, daar 23 van de 24 ingeschreven ploegen in Lille aan de aftrap zullen verschijnen. Enkel Racing Pelt ontbreekt op het appel.

20:03 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.