02-10-05

De Q-League gaat bijna van start

Het is bijna zover. Op vrijdag 14 oktober om 20 uur zal de Q-League eindelijk op gang worden geschoten met de 2e editie van de voetbalquiz van SC De Noorderkempen te Lille. De eerste quiz uit de Q-League geschiedenis zal in zijn totaliteit 11 ronden bevatten verdeeld als volgt:
 
- 6 vragenronden van elk 10 vragen omtrent binnen-en buitenlands voetbal, Champions League en Uefacup, trainers, doelmannen, transfers, retrovragen,... (60 punten)
- 1 ronde met tweeledige vragen en dubbele antwoorden (20 punten)
- 2 fotorondes (20 punten)
- 1 tafel- of puzzelronde (30 punten)
- 1 superronde (30 punten)
 
In totaal zijn er dus 180 punten te verdienen.
 
Voor wie nog wil inschrijven kan dit Koen Driesen (koen.driesen@telenet.be) op het nummer 0495/94 18 79. Er is ook een inschrijvingsformulier terug te vinden op www.scdenoorderkempen.be.
 
Op dit moment zijn 21 quizploegen ingeschreven verdeeld als volgt:
 
Ingeschreven Q-League teams: Libion - Paling - Goldstar - ZVC Turnhout - De Spijkers - FC Hard en Droog - Dug Out - De Prutsers - Bezemheide - SJ Festus - SC De Noorderkempen - Kwistedadde - Underdogs - FC Bouwel - De Posthoorn - Gooners - Great Old Freethiel
 
(nog) Niet-ingeschreven Q-League teams: De Gelen Hoek, Barca, FC Tettekelek, Charly's
 
Van de ingeschreven Q-League teams ontbreken voorlopig nog: Nijlen United, FC De Vrede, Mercator, Kleske en Racing Pelt.
 
De trekking voor de eerste bekerronde die plaatsvindt in Gierle zal gebeuren voor aanvang van de quiz. Voor de bekercompetitie zijn voorlopig 15 van de ingeschreven Q-league teams aangemeld.
 

08:54 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.